Grupp: Huvudforum

Veloxis kan tredoble sin kurs - ugebrev

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-03-11 10:19:47

07:10

Veloxis Pharmaceuticals har kursmæssigt været under voldsomt pres det seneste års tid og er faldet med ca. 65 pct., blandt andet som følge af en større emission, der har udvandet aktiekapitalen betragteligt, men der kan være kurspotentiale i aktien nu.

Det skriver Aktieugebrevet.

Veloxis står foran offentliggørelse af data fra to kliniske studier i de kommende måneder og blandt andet på den baggrund sætter Aktieugebrevet kursmålet på aktien til 1,02 kr., hvilket skal sammenholdes med en børskurs i fredags på 0,32 kr.

Ugebrevet tager udgangspunkt i 60 pct. sandsynlighed for europæisk markedslancering af LCP-Tacro i 2015 og det er på den baggrund, ugebrevet sætter kursmålet. giver os et 12-måneders kursmål

Veloxis venter at indsende registreringsansøgninger for LCP-Tacro i både Europa og USA i løbet af 2013.

- Tidligere var udmeldingen, at man ville indsende registreringsansøgning for LCP-Tacro til de europæiske myndigheder i 2012. Dette er altså nu rykket til indeværende år, hvilket indikerer, at man vil afvente data til sommer fra fase III studiet i nyligt nyretransplanterede patienter for at stå med en stærkere datapakke, skriver ugebrevet.

Ugebrevet noterer sig dog, at resultaterne fra det første fase III studie (LCP-Tacro 3001) i stabile nyretransplanterede patienter dog ikke var entydigt positive, og selvom studiets primære mål blev opfyldt, registreredes tre dødsfald i LCP-Tacro armen mod t dødsfald i Prograf armen.

- Ses noget lignende i LCP-Tacro 3002 studiet til sommer vil det blive særdeles vanskeligt at opnå markedsgodkendelse i Europa og så godt som umuligt i USA. Som udgangspunkt mener vi dog, at chancen for positive data er gode, og vi tilskriver den øgede forekomst af dødsfald statistiske tilfældigheder, skriver ugebrevet, der slutteligt noterer sig, at Veloxis står efter emissionen stærkt rustet økonomisk, og vil have kapital til de næste tre års drift.

- Selskabet handles p.t. til blot 531 mio. kr., hvilket stort set modsvarer kassebeholdningen, skriver ugebrevet.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-03-11 10:20:00
0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-03-11 10:22:12

The Danish biotech company Veloxis are expecting pivotal data in the summer. According to an analyst, the company is walking a tightrope when it comes to plans for marketing in the US

http://medwatch.dk/Top_picks_in_english/article5112224.ece

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.